support

VACATURE Marketing en Sales Manager

VACATURES VAN PARKSEN

Hier vind u informatie over de vacature Marketing en Sales Manager.

jobs

MARKETING EN SALES MANAGER

OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE MARKETING FUNCTIE BIJ EEN ORGANISATIE DIE MIDDENIN PARKEERWERELD ZIT? DAN MAAKT PARKSEN GRAAG KENNIS MET JOU!


De functie
De Marketing en Sales Manager is het commerciële gezicht van Parksen.

Je houdt je bezig met marketinganalyse en -planning, programmering en interne en externe communicatie. Daarnaast is het aanboren en vergroten van de markt een belangrijk onderdeel van de functie; zowel klant als omzet gericht.

Naast inhoudsdeskundige ben je het aanspreekpunt voor internationale en regionale partners en daarom beschik je over een relevant netwerk in specifiek de parkeerwereld. Dit netwerk weet je ook actief in te zetten voor Parksen.

Je bent een ondernemer, die actief op zoek gaat naar kansen en die veel dynamiek laat zien in het ontplooien van sales activiteiten. Je biedt ondersteuning bij diverse acties en evenementen en werkt nauw samen met de productverantwoordelijke managers zodat je bijdraagt aan een optimale afstemming tussen product en markt.

Kortom een deskundige, dynamische en communicatief sterke persoonlijkheid die de koers van Parksen mede bepaald de komende jaren.

In deze functie rapporteer je direct aan de directie, ben je lid van het managementteam en geef je leiding aan de medewerkers Marketing & Sales.

Het profiel
Onze Marketing Manager is klantgericht, flexibel, communicatief sterk en actief betrokken bij de organisatie en haar doelstellingen.

Daarnaast ben je slagvaardig, gedreven door het bereiken van resultaten en ben je sterk in het bouwen en onderhouden van je netwerk. Je hebt aantoonbare omzetgroei gerealiseerd en je bent ervaren in het ontwikkelen van plannen om nieuwe marktsegmenten te benaderen c.q. groei te realiseren in bestaande marktsegmenten.

Je bent uitstekend in staat om denken in problemen om te zetten in zien van kansen, zowel bij jezelf als binnen de organisatie.

De functie-eisen
- HBO werk- en denkniveau;
- Sterke commerciële focus;
- Minimaal 5 jaar relevante, leidinggevende werkervaring;
- Ervaring met de inzet van digitale media in een geïntegreerde marketingmix;
- Je beschikt over een relevant netwerk in de parkeerwereld;
- Strategisch en analytisch denkvermogen;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en een dosis overtuigingskracht;
- Teamspeler en goede bruggenbouwer, die in staat is helder en snel te schakelen in een dynamische omgeving;
- Je krijgt energie van veranderingen en bent daadkrachtig en vasthoudend in het volbrengen hiervan.
- Een marktconform salaris
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie en cv naar support@parksen.com

 

MEER VACATURES:

Stage: Social Media en Communicatie Specialist

Ben jij een digital native en wil je in de praktijk leren hoe online marketing, e-commerce en social media effectief ingezet kunnen worden? Dan ben je bij Parksen aan het goede adres en willen we graag met je samenwerken!

Lees verder

Webcare & Social Media Specialist

Ben jij een enthousiaste webcare en social media expert met passie voor klanten? Ben jij altijd online, kent social media geen geheimen voor jou en weet jij hoe je het beste kunt reageren met de nodige creativiteit en humor? Aarzel dan niet en reageer!

Lees verder

Financial Controller

Ben jij een held in Exact en is geven van financieel advies, het analyseren van strategische scenario's en het opstellen van liquiditeitsbegrotingen helemaal jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Software developer

Jij bent als developer een kei in je vak en analytisch ongekend sterk. Door jouw kennis en ervaring van onder andere PHP, C# en SQL kun jij als geen ander de vertaalslag van bedrijfsprocessen maken naar efficiënte software. Past deze omschrijving bij jou? Dan is er geen twijfel over mogelijk: Parksen is op zoek naar jou!

Lees verder

Projectmanager

Ben jij iemand die zonder al te veel moeite meerdere ballen in de lucht houdt zonder in de stress te schieten? Heb jij een voorliefde voor de nieuwste gadgets en alles wat online gebeurt? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken.

Lees verder

Software Development Manager

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste software technologieën? Is het met jouw team gestructureerd ontwikkelen van technische software oplossingen binnen internationale en landelijk opererende enterprises jouw ding, dan biedt Parksen je die mogelijkheid.

Lees verder

Kostenloos aanmelden

Wij berekenen geen entreekosten, aanmeldkosten, abonnementskosten of andere registratiekosten om met de Parksen App te starten.

Met Parksen bespaar je enorm veel op jouw parkeerkosten en kun je direct beginnen met goedkoop parkeren.

Meld je nu gratis aan en begin met besparen.

Geen abonnement

Als je ervoor wilt zorgen dat je zo weinig mogelijk betaald voor jouw parkeerkosten dan helpt een duur en maandelijks terugkomend abonnement echt niet!

Dus bij ons geen duur en verplicht abonnement en daarmee zorgt de Parksen App ervoor dat jouw parkeerkosten zo laag mogelijk blijven.

Registreer je nu zonder abonnement.

Laagste parkeerkosten

De Parksen App denkt met je mee. De slimme technieken en algoritmes in de Parksen App zorgen ervoor dat jij kan parkeren tegen de goedkoopste tarieven.

Als er een goedkoper tarief mogelijk is dan schakelt de Parksen App automatisch over op het goedkoopste tarief!

Start parkeren met de goedkoopste tarieven.

Geen parkeerboetes

Net even te laat terug bij de auto of vergeten te betalen bij de parkeerautomaat? Op de ruit van de auto ligt dan al bijna alle gevallen al een boete.

Maar dat is verleden tijd met de Parksen App, want daarmee kan je nooit vergeten te betalen. En ook nog eens voor het meest voordelige tarief.

Start parkeren zonder boetes.

Gratis meerdere voertuigen

Even jouw vriend, vriendin, ouders of een stel kennissen uit de brand helpen tijdens het parkeren is natuurlijk ook heel gemakkelijk met de Parksen App.

Simpel en eenvoudig kan je een extra kenteken toevoegen tijdens het parkeren met de Parksen App. Helemaal gratis en voor niets!

Help je vrienden met goedkoop parkeren.

Herinnering per SMS of e-mail

Vergeten je af te melden voor een lopende parkeeractie kan iedereen gebeuren, maar als het gebeurt dan kan het al snel heel veel geld kosten.

Eén keer, twee keer of zelfs drie keer kan de Parksen App jou een herinnering per SMS of per e-mail sturen, zodat jij niet vergeet je af te melden en wederom een boel geld kunt besparen.

Registreer je voor het instellen van herinneringen.

Meer weten? Check deze video over de app!

Video over Parksen App

Functionaliteiten van de Parksen App

One-Click Parking

One-Click Parking

Met één klik starten met parkeren. Handig en eenvoudig!
Lokale parkeerzones

Lokale parkeerzones

Alle parkeerzones in heel Nederland direct beschikbaar
Favorieten

Favorieten

Jouw bewaarde persoonlijke parkeerlocaties snel beschikbaar
Personaliseren

Personaliseren

maak je eigen stijl en pimp jouw app zoals jij het wilt
Vind mijn Voertuig

Vind Mijn Voertuig

Eenvoudig jouw auto terugvinden met Google Maps
Meerdere kentekens

Meerdere kentekens

Eenvoudig meerdere voertuigen toe te voegen aan de App
Meerdere parkeeracties

Meerdere parkeeracties

Tegelijkertijd meerdere voertuigen aan- en afmelden
Historie

Online Overzichten

Duidelijke rapportages en eenvoudig facturen downloaden

Dit is wat onze klanten zeggen over parkeren met behulp van de Parksen App

Een super handige App die mij altijd voor de meest voordeligste tarieven laat parkeren. Dagelijks bespaar ik nu enorm veel geld en houd ik met hulp van Parksen mijn totale maandelijkse parkeerkosten zo laag mogelijk.

Geweldige App! Ik kan heel gemakkelijk betalen voor mijn parkeerplaats en hoef mij nu helemaal geen zorgen meer te maken of ik wel voldoende kleingeld bij mij heb om te betalen bij de parkeerautomaat.

Duidelijke overzichten en rapportages van alle parkeeracties van de medewerkers van onze onderneming heb ik nu direct en online ter beschikking. Heel gemakkelijk voor onze administratie. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Android App in de Google Play Store

Download de Parksen App om te kunnen parkeren voor het allergoedkoopste tarief!

iOS App in de Apple App Store

Ook beschikbaar voor Apple iPhone en de iPad

Parksen maakt mobiel parkeren gemakkelijk en betaalbaar  |  Registreer en download de mobiele app gratis

Contact  |  Pers  |  FAQ  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden  |  Vacatures  |  Blog  |  Facebook  |  Twitter

© 2014-2019 PARKSEN.COM. ALL RIGHTS RESERVED